10 tedenski program: Lahkotno in brez bolečin v nov dan z z AEQ metodo®

10 tedenski program: Lahkotno in brez bolečin v nov dan z z AEQ metodo®

Zjutraj iz postelje vstanete s težavo, z bolečinami, neprožni v sklepih in utrujeni? Se skozi dan v službi bolečine še stopnjujejo? Ali pri najljubši rekreaciji zaradi bolečin več ne uživate?

 

Potem vas vabim na spoznavanje AEQ metode® in spoznavanje sebe in svojega telesa. Skozi 10-tedenski program se boste naučili usklajenosti gibanja, izboljšali svoje počutje, ter zmanjšali oz. odpravili bolečine, ki vam krojijo življenje.

 

Program je namenjen vsem, ki si želijo poglobiti v svoje telo, odpraviti neskladja v svojem telesu, razumeti, zakaj do bolečin sploh pride in na kakšen način jih odpraviti.

 

Program – kaj se boste naučili oz. spoznali:

  • Filozofijo AEQ metode®
  • Zmanjšali utrujenost
  • Izboljšali držo in hojo
  • Izboljšali koordinacijo
  • Spoznali kaj je senzorna atrofija in senzorno-motorična amnezija
  • Kako se odzivamo na stres (refleks zelene luči, refleks rdeče luči, refleks travme)
  • Razlika med raztezanjem in daljšanjem mišic
  • Kako vaši gibalni vzorci vplivajo na bolečine v križu, vratu, ramenih, predelu med lopaticami, kolkih, kolenih,..

 

Vsak teden boste spoznali 1-2 AEQ vaji®, ki bodo obnovile vaše zavedanje in nadzor nad mišicami, ko jih boste izvajali. Na koncu programa boste v tiskani obliki prejeli sklop vseh vaj, ki jih bomo tekom programa izvajali oz. spoznali . Vsak teden sproti pa boste na e-mail prejeli vaji, ki jih boste v tistem tednu spoznali oz. se jih naučili. Celoten sklop vam bo povrnil zavestni nadzor nad mišicami in odpravil kronične bolečine v mišicah in sklepih.

Potek programa:

Ob sredah od 18:45 – 20:00

Termini: 7.3., 14.3., 21.3., 28.3., 4.4., 11.4., 18.4., 25.4., 9.5., 16.5.2018

Za udeležbo na programu priporočam udobna oblačila, s seboj prinesite blazino (armafleks) za bolj udobno ležanje, vodo ter vzglavnik, če imate težave z vratom.

Cena programa: 135 EUR

Za uspešno prijavo šteje, ko je kotizacija za program plačana. V nasprotnem primeru vam mesta na programu ne držimo.

Zaradi kvalitetne izvedbe programa je MAXIMALNO ŠTEVILO LJUDI  8, zato pohitite s svojo prijavo.

Obvezne prijave na mail info@sd-metulj.si ; najkasneje do 1. marca 2018. Vse dodatne infomacije pa dobite tudi po telefonu 040/785-934.

 

O meni:

Sem Dunja Gačnik; učitelj AEQ metode®,  2. stopnja,  STOTT PILATES® Certified Instructor, vaditelj telesne aktivnosti pred in po porodu in inštruktor nordijske hoje.

Sem že 9 let inštruktorica pilatesa in moj pristop je že od samega začetka usmerjen na majhne skupine oz. individualno delo. Posledično k meni prihajajo stranke, ki imajo različne težave in bolečine, vsi pa si želijo pomoč k boljšemu počutju in zmanjšanju oz. odpravi bolečin.

Večini strankam sem pomagala, vendar sem v določeni točki kljub nenehnemu izobraževanju doma in v tujini videla, da »nekaj manjka«. V AEQ metodi®,  sem videla možnost, da to manjkajočo luknjo v znanju nadgradim. Skozi izobraževanje sem spoznavala telo še na drugačen način in pridobljeno znanje mi je odprlo nova obzorja v svoji poklicni karieri. Januarja 2017 sem pri Alešu Ernstu pridobila znanje 1. stopnje, v oktobru 2017 pa znanje 2. stopnje AEQ metode® .

Znanje AEQ metode®  podajam preko vsakodnevnih individualnih ur in organiziranih mesečnih delavnic.

Pišete mi lahko na e-mail: info@sd-metulj.si ali me pokličete na gsm 040/785-934.

Moj moto: »Positive energy. Positive result.«