10-TEDENSKI PROGRAM: LAHKOTNO IN BREZ BOLEČIN V NOV DAN

10-TEDENSKI PROGRAM: LAHKOTNO IN BREZ BOLEČIN V NOV DAN

Začetek:

sreda 16. januar 2019 ob 18:45

 

Zjutraj iz postelje vstanete s težavo, z bolečinami, neprožni v sklepih in utrujeni? Se skozi dan v službi bolečine še stopnjujejo? Ali pri najljubši rekreaciji zaradi bolečin več ne uživate?

Potem vas vabim na spoznavanje AEQ metode® in spoznavanje sebe in svojega telesa. Skozi 10-tedenski program se boste naučili usklajenosti gibanja, izboljšali svoje počutje, ter zmanjšali oz. odpravili bolečine, ki vam krojijo življenje.

Program je namenjen vsem, ki si želijo poglobiti v svoje telo, odpraviti neskladja v svojem telesu, razumeti, zakaj do bolečin sploh pride in na kakšen način jih odpraviti.

 

Program – kaj se boste naučili oz. spoznali:

▪Filozofijo AEQ metode®

▪Zmanjšali utrujenost

▪Izboljšali držo in hojo

▪Izboljšali koordinacijo

▪Spoznali kaj je senzorna atrofija in senzorno-motorična amnezija

▪Kako se odzivamo na stres (refleks zelene luči, refleks rdeče luči, refleks travme)

▪Razlika med raztezanjem in daljšanjem mišic

▪Kako vaši gibalni vzorci vplivajo na bolečine v križu, vratu, ramenih, predelu med lopaticami, kolkih, kolenih,..

Vsak teden boste spoznali 1-2 AEQ vaji®, ki bodo obnovile vaše zavedanje in nadzor nad mišicami, ko jih boste izvajali. Na koncu programa boste v tiskani obliki prejeli sklop vseh vaj, ki jih bomo tekom programa izvajali oz. spoznali . Vsak teden sproti pa boste na e-mail prejeli vaji, ki jih boste v tistem tednu spoznali oz. se jih naučili. Celoten sklop vam bo povrnil zavestni nadzor nad mišicami in odpravil kronične bolečine v mišicah in sklepih.

 

Potek programa:

Ob sredah od 18:45 – 20:00

Za udeležbo na programu priporočam udobna oblačila, s seboj prinesite blazino (armafleks) za bolj udobno ležanje, vodo ter vzglavnik, če imate težave z vratom.

 

Cena programa: 135 EUR

Za uspešno prijavo šteje, ko je kotizacija za program plačana. V nasprotnem primeru vam mesta na programu ne držimo.

Zaradi kvalitetne izvedbe programa je MAXIMALNO ŠTEVILO LJUDI  8, zato pohitite s svojo prijavo.

Obvezne prijave na mail info@sd-metulj.si ; najkasneje do 11. januarja 2019. Vse dodatne infomacije pa dobite tudi po telefonu 040/785-934.

 

O meni:

Sem Dunja Gačnik; učitelj AEQ metode®,  2. stopnja,  STOTT PILATES® Certified Instructor, vaditelj telesne aktivnosti pred in po porodu in inštruktor nordijske hoje.

Sem že 10 let inštruktorica pilatesa in moj pristop je že od samega začetka usmerjen na majhne skupine oz. individualno delo. Posledično k meni prihajajo stranke, ki imajo različne težave in bolečine, vsi pa si želijo pomoč k boljšemu počutju in zmanjšanju oz. odpravi bolečin.

Večini strankam sem pomagala, vendar sem v določeni točki kljub nenehnemu izobraževanju doma in v tujini videla, da »nekaj manjka«. V AEQ metodi®,  sem videla možnost, da to manjkajočo luknjo v znanju nadgradim. Skozi izobraževanje sem spoznavala telo še na drugačen način in pridobljeno znanje mi je odprlo nova obzorja v svoji poklicni karieri. Januarja 2017 sem pri Alešu Ernstu pridobila znanje 1. stopnje, v oktobru 2017 pa znanje 2. stopnje AEQ metode® .

Znanje AEQ metode® podajam preko vsakodnevnih individualnih ur in organiziranih mesečnih delavnic.

Pišete mi lahko na e-mail: info@sd-metulj.si ali me pokličete na gsm 040/785-934.

Moj moto: »Positive energy. Positive result.«