Delavnica AEQ metode® za zdravo hrbtenico

Delavnica AEQ metode® za zdravo hrbtenico

Pridružite se mi na praktični delavnici in tako na lahkoten in nežen način odpravite težave, ki jih imate s hrbtom, kolki, koleni in vratom (ramenskim delom) z AEQ metodo®.

KDAJ: ponedeljek 19. novembra 2018 od 17:30 – 19:00.
KJE: Center starejših Trnovo, Devinska ulica 1, Ljubljana

Delavnica je primerna za ljudi, ki bi se želeli rešiti dolgotrajne bolečine in ljudi, ki okrevajo po poškodbah. Primerna je za ljudi, ki imajo kronične bolečine v hrbtu, vratu, križu, kolkih, predelu med lopaticami.
Še posebej je primerna za vse, ki veliko sedijo, ne glede na starost ali telesno pripravljenost. Prav tako je primerna za rekreativne in profesionalne športnike.

V 1,5-urni delavnici se boste naučili veščine, ki vam bodo v pomoč pri obvladovanju in odpravi bolečin; npr. kako sprostiti in se osvoboditi bolečine v hrbtu, ramenih in kolkih z lahkotnimi enostavnimi AEQ vajami®. Gibi, ki jih bomo izvajali sprostijo prenapete in preobremenjene mišice, olajšajo kronične bolečine in pritisk na hrbtenico.
Povečali boste sposobnost čutenja, nadzor nad mišicami hrbta in trebuha za boljšo stabilnost trupa, izboljšali hojo in povrnili pokončno držo. Gibanje bo postalo lahkotnejše in učinkovitejše.

Učenje AEQ metode® omogoči občutenje in razumevanje pomena usklajenosti in urejenosti mišičnega gibanja za pravilno uporabo lastne energije v optimalnem času.
Na delavnici vas bom naučila kako povečati urejenost pri krajšanju in daljšanju mišic, ki sodelujejo ali bi morale sodelovati pri gibu.

Za delavnico priporočam udobna oblačila, s seboj prinesite blazino (armafleks) za bolj udobno ležanje, vodo ter vzglavnik, če imate težave z vratom.

Po koncu delavnice boste na e-mail prejeli tudi opise vaj, ki jih bomo delali na delavnici.

Cena delavnice: 39 EUR

Za uspešno prijavo šteje, ko je kotizacija za delavnico plačana. V nasprotnem primeru vam mesta na delavnici ne držimo.
Zaradi kvalitetne izvedbe delavnice je MAXIMALNO ŠTEVILO LJUDI NA DELAVNICI 8.

Obvezne prijave na mail info@sd-metulj.si ; najkasneje do 15. novembra 2018. Vse dodatne infomacije pa dobite tudi po telefonu 040/785-934.

Vaša učiteljica AEQ metode 2. stopnje