Delavnica; Proč z bolečinami v hrbtu z AEQ klinično somatiko – 13. september

Bolečine v hrbtu

Delavnica; Proč z bolečinami v hrbtu z AEQ klinično somatiko – 13. september

Pridružite se mi na praktični delavnici “Proč z bolečinami v hrbtu” in tako na lahkoten in zabaven način odpravite težave, ki jih imate s hrbtom, križem in vratom z metodo AEQ klinične somatike.

KDAJ: sreda 13. septembra 2017 od 18:45 – 20:45
KJE: Center starejših Trnovo, Devinska ulica 1, Ljubljana
(parkirišče je pri stavbi, avtobusno postajališče je v bližini – št. 9)

Delavnica je primerna za ljudi, ki bi se želeli rešiti dolgotrajne bolečine v hrbtu in ljudi, ki okrevajo po poškodbah. Še posebej je primerna za vse, ki veliko sedijo, ne glede na starost ali telesno pripravljenost. Prav tako je primerna za rekreativne in profesionalne športnike.

V 2-urni delavnici se boste naučili vrsto veščin, ki vam bodo v pomoč pri obvladovanju in odpravi bolečin v hrbtu; npr. kako sprostiti in se osvoboditi bolečine v hrbtu, ramenih in kolkih z lahkotnimi enostavnimi AEQ somatskimi gibi. Gibi, ki jih bomo izvajali sprostijo prenapete in preobremenjene mišice, olajšajo kronične bolečine in pritisk na hrbtenico.
Povečali boste sposobnost čutenja, nadzor nad mišicami hrbta in trebuha za boljšo stabilnost trupa, izboljšali hojo in povrnili pokončno držo. Gibanje bo postalo lahkotnejše in učinkovitejše.

Učenje AEQ klinične somatike omogoči občutenje in razumevanje pomena usklajenosti in urejenosti mišičnega gibanja za pravilno uporabo lastne energije v optimalnem času.
Na delavnici vas bom naučila kako povečati urejenost pri krajšanju in daljšanju mišic, ki sodelujejo ali bi morale sodelovati pri gibu.

Za delavnico priporočam udobna oblačila, s seboj prinesite blazino (armafleks) za bolj udobno ležanje, vodo ter vzglavnik, če imate težave z vratom.

Po koncu delavnice boste na e-mail prejeli tudi opise vaj, ki jih bomo delali na delavnici.

Cena delavnice: 35 EUR

Za uspešno prijavo šteje, ko je kotizacija za delavnico plačana. V nasprotnem primeru vam mesta na delavnici ne držimo.

Zaradi kakovostne izvedbe delavnice je MAXIMALNO ŠTEVILO LJUDI NA DELAVNICI 8.

Obvezne prijave na mail info@sd-metulj.si ; najkasneje do 12.9.2017. Vse dodatne infomacije pa dobite tudi po telefonu 040/785-934.