Izberi si svoj pilates dan

Na milijone ljudi po vsem svetu vsak dan izvaja pilates. Zakaj je ta sistem rekreacije postal tako priljubljen in zaželen? Kako je mogoče, da ga izvaja izjemno širok spekter ljudi, od plesalcev do atletov in tistih, ki šele začenjajo z vadbo oziroma se rehabilitirajo po poškodbi? Dejstvo je, da lahko vsi, ne glede na starost in fizično pripravljenost, koristijo prednosti tehnike pilatesa.

PRIDRUŽI SE NAM TUDI TI.

V tednu od 15.10. – 19.10. 2018 praznujem. Rada imam darila, še raje pa podarim – drobne pozornosti, lepe trenutke z mano, čas in znanje, ki ga delim že 10. sezono.

IZBERI SI EN DAN V TEM TEDNU IN SE NAM PRIDRUŽI POPOLNOMA BREZPLAČNO. Vse kar si želim je, da prineseš s sabo pozitivno energijo, nasmešek na obrazu, udobne pajkice in športno majico, ter pisane nogavice. 🙂

Po koncu tvoje ure mi zaupaj tvoje občutke po vadbi (kakršnikoli že bodo) in za tisti dan je tvoja naloga opravljena. 😉

Torej; IZBERI SI SVOJ PILATES DAN in UŽIVAJ Z NAMI!

Obvezne prijave:
Mail: info@sd-metulj.si ali na ZS
GSM: 040 785-934

Pravilno dihanje pa še vedno ostaja najtežji del učenja pilatesa. Ampak ne skrbi; vse sem naučila, pa bom tudi tebe. :)))

Moira Merrithew, soustanoviteljica znamke STOTT PILATES, del te družine inštruktorjev sem tudi jaz; pravi, “Za pravilni dihalni vzorec je potrebna vaja. Izmed vseh najpomembnejših elementov pilates tehnike imajo vsi največ težav ravno z dihanjem. Vredno se je potruditi, saj pravilni dihalni vzorec zagotavlja bolj kakovosten doprinos kisika do delujočih mišic, kar revitalizira celotno telo. Hkrati izboljša koncentracijo in doda posebno noto k tekočemu, dinamičnemu gibanju.”