ONLINE VADBA – VADBA PO PORODU

☘️ 50 MINUTNA VADBA ZA POVRNITEV RAVNOVESJA PO PORODU ☘️

Po porodu telo potrebuje posebno nego in skrb. Vsaka ženska porod dojema drugače, prav tako pa se tudi vsako telo fizično odziva drugače. Pilates vadba za mamice z dojenčki je vadba v manjših skupinah, kjer imaš dojenčka ob sebi na blazini, kjer ga lahko po potrebi nahraniš, previješ ali pocrkljaš. Vadba je sestavljena iz različnih pilates vaj, kjer je poudarek na pravilni izvedbi, ozaveščanju centra telesa in pravilnem dihanju. Po želji uporabljamo raznorazne pripomočke, s katerimi lahko spreminjamo intenzivnost vaj in hkrati naredimo uro vedno zanimivo. Funkcionalne vaje ti bodo po porodu pomagale povrniti moč v telesu in te napolnile z energijo za tvoj naporen vsakdan. Zagotavljam ti, da si boš z redno vadbo izognila morebitnim bolečinam v vratu, križu in še kje. Okrepila boš tudi po porodu »izmučene« mišice medeničnega dna in se seveda na koncu ure prijetno sprostila in raztegnila.

 

V trenutni situaciji sem vadbo “prenesla” v ONLINE SVET – vadimo preko ZOOM aplikacije (preko računalnika ali telefona), v ŽIVO. 

 

Termini, ko se nam lahko priključiš na vadbo:

Torek ob 10:00 – pilates po porodu

Četrtek ob 10:00 – pilates po porodu

Vadba bo potekala 50 minut. 

 

!!! Vsako vadbo bom posnela in posnetek shranila v zaprto FB skupino, ki bo namenjena izključno vadbi po porodu in vadečim, ki se bodo udeležile tega programa. To pomeni, da v primeru, da v izbranem terminu ne boš imela časa, si lahko posnetek ogledaš kasneje in vadiš takrat, ko ti bo dopuščal čas. 

 

Po prijavi na posamezen termin, dobiš na email povezavo (link) do zoom-a , kjer bomo vadili v živo. Jaz te bom prav tako preko ekrana spodbujala, popravljala morebitne napake pri izvedbi vaje. 

 

Investicija v tvoj DOPOLDANSKI RITUAL je, da se odločiš med vadbo 1x tedensko ali 2x tedensko:

1x / teden = 35 EUR /mesec

2x / teden = 55 EUR / mesec

 

OBVEZNA PRIJAVA: Za termine vadb, prijavo na posamezno uro pa me kar kontaktirajte na email info@sd-metulj.si . Lahko me za informacije tudi pokličete na 040 785-934.