PILATES PO PORODU – ONLINE + PDF OBLIKA

PILATES PO PORODU – ONLINE + PDF OBLIKA

V tem času, ko vadba v živo s prisotnim strokovnim inštruktorjem ni mogoča, je zelo pomembno, da pri izbiri vaj, ki jih izvajaš izbereš tiste programe in vaje, ki so prilagojene tvojemu trenutnemu stanju PO PORODU (bolečine, slaba drža, utrujenost, odvečni kilogrami,…).

Preden dobiš željene vaje v PDF obliki, ti najprej pošljem kratek vprašalnik o tvojem trenutnem stanju – ki je zelo pomembna iztočnica za izbor vaj, ki jih boš delala sama doma. Po vrnjenem vprašalniku s tvoje strani, boš dobila mesečni program z izborom vaj, ki so prilagojene tvojemu stanju po porodu. Prav tako boš pred začetkom prvega programa dobila natančna navodila, kako vaje izvajati, na kaj moraš paziti pri izvedbi, na kaj moraš biti pozorna, ko vaje izvajaš, itd… (v pdf ali video obliki). 

 

Cena mesečnega ONLINE programa: 30 EUR 

 

Vključuje: 

  • mesečni program 8 vaj, ki so prilagojene tebi
  • vprašalnik, na podlagi katerega potem izberem vaje primerne tvojemu trenutnemu stanju
  • navodila, kako vaje izvajati, na kaj moraš paziti pri izvedbi, na kaj moraš biti pozorna, ko vaje izvajaš, …
  • možnost dodatnih / morebitnih vprašanj po e-mailu, telefonu ali ZS na Facebooku
  • motivacija z moje strani, ko jo potrebuješ

 

Z ustreznimi in prilagojenimi pilates vajami poskrbim, da:

– tvoje bolečine v križu izginejo – te so lahko kar velika nadloga po porodu,

– okrepiš mišice rok, ki morajo biti močne zato, da bodo lahko nosile tvojega otroka,

– okrepiš vse ostale mišice, ki so pomembne za normalno vrnitev telesa po porodu,

– krepitev medeničnih mišic – v kolikor jih nisi krepila že med samo nosečnostjo,

– boljše splošno počutje, več energije in boljši spanec,

    – zmanjšana količina podkožnega maščevja / izguba kilogramov

    – oblikovanje telesa

    – hitrejša vrnitev motoričnih sposobnosti na raven pred nosečnostjo

 

Za vsa dodatna vprašanja, prijave in plačila za programe mi pišite na e-mail info@sd-metulj.si . 

 

Mnenja udeleženk naših programov po porodu: 

Pilates me sprošča, z njim si nabiram moč in življenjsko energijo. Ker sem pred porodom tekla in si želim v prihodnosti s tekom tudi nadaljevati so vaje, ki mi jih pripravi Dunja tudi čudovita iztočnica za krepitev mišic oz. pripravo telesa na tek.  Pilates poteka na prijeten, sproščen in razgiban način, predvsem pa s pravim občutkom. Napredek in zadovoljstvo sta zagotovljena. Super je. (Simona)

 

Z Dunjo sem se najprej srečala pri uri nordijske hoje in že po prvem srečanju mi je bilo jasno, da se vsakemu obiskovalcu posveti maksimalno in da pri njej verjetno ne bo dolgočasno. Po porodu sem se k njej vpisala tudi na pilates. Pilates sem sicer pred leti že obiskovala drugje, vendar je bila razlika opazna takoj. Drugje so bile skupine tako številčne, da mi niti ni bilo jasno, kako točno moram izvajati vajo in če jo sploh delam pravilno. Tu pa je bilo popolnoma obratno, manjša skupina in pa vodenje na nivoju. Po treh mesecih obiskovanja njenih vadbenih ur lahko z gotovostjo rečem, da ne glede na zahtevnost vsako posamezno vajo prikaže razumljivo, ob tem pa bo vedno tudi (nemoteče!) popravila vsakega posebej, da jo izvede pravilno kot mu dopuščajo moč in zmožnost. Prav tako posluša, če nekomu nekaj pri vaji zaradi poškodbe oz. bolečine ali (še) neznanih razlogov ne gre tako kot bi moralo iti in jo prilagodi posebej tako, da je pravilno izvedljiva tudi v tem primeru. Posledično so, če te smeh ne zavede in upočasni, rezultati opazni že precej hitro, saj vaje ves čas primerno stopnjuje in spreminja, s čimer vsak pri sebi opazi, kje in kako hitro je napredoval. Če sem že prej omenila dolgčas, naj povem, da se niti ne spomnim ure, ki bi bila mirna (v slabem smislu) in dolgočasna, saj Dunja s svojo neizčrpno nasmejanostjo in veselostjo nehote ali pa namenoma, ko je prav posebno navihane volje, poskrbi za zabavno in prijetno vzdušje. Ure, na katere se nam verjetno vsem ne da prav vedno, zato minejo hitro in sproščeno. Sama sem jo že priporočila vsem v družini, veliko prijateljem in znancem, če je pogovor le nanesel na to področje, in še vedno bom to počela. Verjamem v njeno delo, njen pristop in pa v njeno željo na sploh po vedno novem, zanimivem in zabavnem. (Petra)